Akdeniz zabıtası, semt pazarlarında tartı kontrolü yaptı

09 Haziran 2022 Perşembe 13:43
Akdeniz zabıtası, semt pazarlarında tartı kontrolü yaptı

MERSİN, ()-MERSİN'de, Akdeniz Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ölçü Tartı Ayar Memurları; hileli satışları engellemek ve vatandaşların mağdur edilmesini önlemek amacıyla semt pazarlarını denetliyor, satıcıların kullandığı tartı ve etiketleri kontrol ediyor.
Vatandaşların talebiyle Akdeniz Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan Karacailyas kapalı semt pazarında gerçekleşen denetimlerde, ekipler tarafından hassas kontrolü yapılan ve sorunsuz olduğu tespit edilen terazilere damga vurulup etiket yapıştırıldı. Sorunlu olan tartıları da düzeltilmeleri veya en kısa sürede değiştirmeleri için satıcılara süre verildi. Denetimler esnasında ekipler, hileli satışlarla haksız kazanç sağlayıp vatandaşların mağdur edilmemesi yönünde pazarcı esnafına uyarılarda da bulundu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.