Adana’da uyuşturucu satıcısı 4 şüpheli gözaltına alındı

16 Haziran 2022 Perşembe 09:53
Adana’da uyuşturucu satıcısı 4 şüpheli gözaltına alındı
ADANA’da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde ve otomobilinde 128 gram metamfetamin, 45 gram eroin, 97 uyuşturucu hap, 4 kilo 755 gram esrar ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yüreğir ve Seyhan ilçesindeki iki evde uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler, şüpheli Ö.K.’nin Havutlu Mahallesi, V.Ş.’nin ise Namık Kemal Mahallesi’deki evlerine operasyon düzenledi. Ö.K. (45) ile V.Ş. (45) gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda 128 gram metamfetamin, 45 gram eroin, 97 uyuşturucu hap, 5 gram esrar, 4 hassas terazi, ruhsatsız tabanca ile pompalı tüfek ele geçirildi.
Ayrıca narkotik polisi, Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi’nde şüpheli bir otomobili durdurdu. Sürücü O.Ü. (33) ile yanındaki A.K.’nin (22) indirildiği araçta arama yapan ekipler bagajda 4 kilo 750 gram esrar ele geçirdi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan 4 şüpheli emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.