Adana'da 'İlk Evim, İlk İş Yerim' kuraları çekildi

10 Ocak 2023 Salı 13:14
Adana'da 'İlk Evim, İlk İş Yerim' kuraları çekildi

ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) başlatılan 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında Adana ve ilçelerinde inşa edilecek 6 bin 356 konut için kura çekimi başladı. 
Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi'nde noter huzurunda yapılan kura çekimine Adana Valisi Süleyman Elban, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salondakiler, TOKİ'nin hazırladığı tanıtım filmini izledi. Daha sonra konuşma yapan Vali Elban, "Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı'mız Murat Kurum ile ekibinin özel çalışmalarıyla böyle güzel bir kampanya oluşturuldu. Temennimiz odur ki; herkes bu kurada çıksın, herkes ev sahibi olsun. Bu güzel projenin ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. Konuşmaların ardından kura çekimi başladı. Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Ceyhan'da 4 bin 100 konut için 83 bin 65, Sarıçam'da 800 konut için 17 bin 294, Yumurtalık'ta 300 konut için 2 bin 497, Kozan'da 500 konut için 4 bin 368, İmamoğlu'da 500 konut için bin 685 ve Tufanbeyli'de 156 konut için 330 başvurunun bulunduğu kura çekimleri 4 gün sürecek.  ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.