4’üncü Akdeniz Surf Casting Turnuvası başlıyor

25 Kasım 2022 Cuma 16:10
4’üncü Akdeniz Surf Casting Turnuvası başlıyor

ADANA Büyükşehir Belediyesi'nin ana sponsorluğunda Zeytinbeli Plajında yapılacak 4’üncü Akdeniz Surf Casting Turnuvası, 26 Kasım günü başlıyor.
Amatör Sportif Olta Balıkçıları Federasyonu’na bağlı 25 amatör sportif balıkçılık derneğinden 150 yarışmacının 75 kulvarda mücadele edeceği turnuva saat Yumurtalık ilçesi Zeytinbeli Plajında 26 Kasım günü saat 17.00'de kura çekimi ile başlayacak. Turnuva pazar günü 06.00'da oltaların toplanması ve 20 saha hakeminin ölçümleri tamamlamasıyla sonlanacak. 08.30’da ödüller sahibini bulacak.
Turnuvada dereceye giren yarışmacılara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar adına çeşitli ödüller ile plaket verilecek. Turnuvaya, Antalya, Kocaeli, İzmir, Mersin, İstanbul, Adana, Osmaniye'den surf casting dalında yarışmalarda başarılı olmuş 150 olta balıkçısı katılacak. Akdeniz Surf Casting Bölge Başkanı Salim Karabucak, bu dalda Adana'da yapılan turnuvalarda çok balık tutma rekorlarının kırıldığını anımsatarak, "Umuyorum bu rekorları bu yıl da tazeleyeceğiz” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.