29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı okul panosu tasarım yarışması

26 Eylül 2022 Pazartesi 11:34
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı okul panosu tasarım yarışması

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, ()- OSMANİYE Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı okul panosu tasarım yarışması düzenlenecek. Başvurular 21 Ekim Cuma günü saat 17.00’a kadar devam edecek.
Osmaniye Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99’uncu yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, ilkokullarda bulunan sınıf veya okul panolarındaki Cumhuriyet Bayramı hazırlıkları yarışma haline getiriliyor. Böylelikle Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, silah arkadaşlarına, gazi ve şehitlerin aziz hatıralarına duyulan sevgi ve saygı, görseller ve yazılı materyaller kullanılarak, her okulun veya sınıfların kendi panoları aracılığı ile ifade edebilmeleri hedefleniyor. İlkokullar arası düzenlenecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Temalı Okul Panosu Tasarım Yarışması’na başvurular, 21 Ekim Cuma günü saat 17.00’a kadar devam edecek. Osmaniye il merkezinde bulunan tüm resmi ve özel ilkokulların katılabileceği yarışmada başvurular okul veya sınıf bazında yapılabilecek. Bir okuldan birden fazla sınıf yarışmaya katılabilecek. 21 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar mail olarak gönderilecek. Elden teslim etmek isteyenler ise başvuru formu ile birlikte bir USB bellek yardımıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne getirerek teslim edebilecek. Yarışmada dereceye giren sınıfa veya okula sırayla 3 bin TL, 2 bin TL ve 1000 TL hediye kitap-kırtasiye hediye çeki ve kupa verilecek. Yarışmaya katılım sağlamak isteyen sınıflar veya okullar başvuru formunu ve yarışma şartnamesini resmi web sitesinden temin edilebilecekleri kaydedildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.