11 yavrulu sokak köpeğine hayvansever sahip çıktı

08 Haziran 2022 Çarşamba 10:10
11 yavrulu sokak köpeğine hayvansever sahip çıktı
MERSİN’in Silifke ilçesinde hayvansever Songül Sarıkaya, evinin merdiven boşluğuna yavrulayan köpeğe ve 11 yavrusuna sahip çıktı. Sarıkaya, "Büyüyene kadar bakacağız, sahiplenen olursa vermeye hazırız” dedi.
Silifke ilçesi Keben Mahallesi'nde yaşayan Songül Sarıkaya, bir sokak köpeğinin evlerinin merdiven boşluğuna yavruladığını gördü. Sarıkaya, 11 yavrusu bulunan sokak köpeğine sahip çıktı. Sabah kalktıklarında yavruların seslerini duyduğunu belirten hayvansever Sarıkaya, “Ailece hayvanları çok seviyoruz. Özellikle çocuklarım evcil ya da yabani fark etmeksizin bütün hayvanları seviyor. Bu sokak köpeği de arada sırada işyerimize gelirdi. Bizim iş yerimiz kasaphane olduğu için et ve kemik verme şansımız oluyor. Yavruları sahiplendik. Büyüyene kadar bakacağız, sahiplenen olursa vermeye hazırız” dedi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.