Telekomünikasyon direklerinden kablo kesip çalarken yakalandılar.

Hatay İl jandarma Komutanlığı ekipleri, bir telekomünikasyon şirketine ait kablo, trafo ve kablo koruma demiri çalan 2 kişiyi suç üstü yakalandı.

25 Mart 2022 Cuma 21:24
Telekomünikasyon direklerinden kablo kesip çalarken yakalandılar.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gökçegöz Mahallesi’nde icra edilen devriye esnasında bir telekomünikasyon şirketine ait direklere çıkan yabancı şahısların olduğu bilgisi aldı. Konuyla ilgili, şirket yetkilileri ile görüşme yapan ekipler, bölgede çalışan personel bulunmadığı bilgisinin aldı. Bunun üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, M.B. ve M.K.'yi yol kenarında bulunan şirkete ait 4 direk arasından kestikleri 135 metre kablo, 1 adet trafo kutusu ve 2 adet kablo koruma demirini yükledikleri pikap ile yakaladı. Ele geçirilen malzemeler, şirkete teslim edilirken, gözaltına alınan iki kişi sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.