Kayınbiraderinin ev almak için biriktirdiği 20 bin TL'yi çaldı

Mersin'in Tarsus ilçesinde S.G.'nin ev almak için biriktirdiği 20 bin TL'yi yatak odasından çalan eniştesi S.S. gözaltına alındı. Şüphelinin, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydının olduğu belirtildi.

24 Mart 2022 Perşembe 10:55
Kayınbiraderinin ev almak için biriktirdiği 20 bin TL'yi çaldı

Tarsus'ta ev almak için biriktirdiği 20 bin TL'nin yatak odasından çalındığını fark eden S.G. polise  ihbarda bulundu. Adreste çalışma başlatan Asayiş Büro Amirliği ekipleri, S.G. ile aynı binada oturan eniştesi S.S.'den şüphelenilmesi üzerine soruşturmayı genişletti. Yapılan aramada, S.S., polisi görünce 20 bin TL'yi evin dışına atarken yakalandı. Şüpheli S.S. gözaltına alındı, para S.G.'ye teslim edildi. Şüpheli S.S.'nin çok sayıda 'evden hırsızlık, iş yeri ve kurumdan hırsızlık ve yağma' suçlarından kaydı olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.S., adliyeye sevk edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.