Bar kavgasında cinayet : 1 Ölü

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir bara giderek kadınları taciz ettiği iddia edilen Abdullah Taşkıran'ın bıçaklanarak öldürülmesi üzerine gözaltına alınan 4 kişiden Ferhat Gümüş (22) tutuklandı.

15 Mart 2022 Salı 13:04
Bar kavgasında cinayet : 1 Ölü

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir bara giderek kadınları taciz ettiği iddia edilen Abdullah Taşkıran'ın bıçaklanarak öldürülmesi üzerine gözaltına alınan 4 kişiden Ferhat Gümüş (22) tutuklandı.

Olayla ilgili çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Taşkıran'ın gittiği barda kadın çalışanları rahatsız ettiği iddiasıyla iş yeri sahibi ve diğer görevlilerle tartıştığı ve dışarı çıkarıldığını belirledi. Taşkıran'ın yeniden içeri girdiğini, tartıştığı kişilerce dışarı çıkarılıp bu kez dövülerek bıçaklandığı saptandı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Bu arada olay güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; şüphelilerce kovalanan Taşkıran, sendeleyerek yere düşüyor. Bu sırada Ferhat Gümüş, elindeki bıçakla yerdeki Taşkıran'ı bıçaklıyor. Yerden kalkan Taşkıran’ın kaçmaya çalıştığı, aldığı tekme darbesi ile tekrar düştüğü görülüyor. Şüpheliler, ardından olay yerinden uzaklaşıyor.

8 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI


Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, Taşkıran'ı bıçaklayan kişinin müşteri Ferhat Gümüş olduğunu tespit etti. Gümüş ile birlikte 8 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda şüphelilerden iş yeri M.H.K.'nin üzerinden kesici alet çıktı. Aramada ayrıca 1 tabanca ele geçirildi.

Şüphelilerden 4’ü emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ferhat Gümüş, M.H.K. ve Taşkıran’ı darbettiği tespit edilen iş yeri çalışanları M.K. ve A.K. adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Gümüş tutuklandı, diğer 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ferhat Gümüş, A.K. ve M.K.'nin 'kasten yaralama', 'yağma ve genel güvenliği tehlikeye sokma' suçlarından kayıtları olduğu ortaya çıktı.

Anahtar Kelimeler:
AdanaCinayetTARSUS
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.