13 ruhsatsız silah ele geçirildi, 187 kişi yakalandı

Osmaniye’de polisin düzenlediği asayiş uygulamalarında 4’ü av tüfeği, 7’si tabanca ve 2’si kuru sıkı olmak üzere 13 ruhsatsız silah ele geçirildi. Ayrıca yakalanan 187 şüpheliden 15’i sevk ediği mahkemece tutuklandı.

28 Mart 2022 Pazartesi 14:21
13 ruhsatsız silah ele geçirildi, 187 kişi yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, halkının huzurlu ve güvenli bir ortam içerisinde yaşaması için, suçluları yakalama ve suçu önlemek amacıyla 21-28 Mart tarihleri arasında, kentin farklı noktalarında şok uygulamalar yaptı. Çalışmalar neticesinde, aranması bulunan 187 kişi yakalandı, bunlardan 15’i sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Şahısların üzerlerinde ve araçlarında yapılan aramada; ruhsatsız 4 av tüfeği, 7 tabanca ve 2 kuru sıkı tabanca, 7 adet tabanca şarjörü, 52 adet tabanca fişeği, 2 bıçak, 4 adet çalıntı motosiklet, bir miktar yanmış para, 2 adet çalıntı kaynak makinesi ve çalıntı çeşitli inşaat malzemeleri ele geçirildi. Ayrıca, değişik miktarlarda uyuşturucu hap, 70,05 gram bonzai ve 37,46 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Anahtar Kelimeler:
HaberAsayişYakalama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.