ÇUKUROVA HABER AJANSI

Adana İl Jandarma komutanlığı ekiplerinden, başarılı uyuşturucu operasyonu

YEREL

Adana İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; Kozan İlçesi Arslanpaşa Mahallesinde ikamet eden M.B. isimli şahsın ikametinde kenevir bitkisi ekimi yaptığı bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan karara istinaden şahsın ikametinde arama yapılmıştır.

 Adana-Kozan İlçesi Arslanpaşa Mahallesinde ikamet eden M.B. isimli şahsın ikametinde kenevir bitkisi ekimi yaptığı bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan karara istinaden şahsın ikametinde arama yapılmıştır.

 Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan arama neticesinde; Evin Bir Odası İçerisine İklimlendirme Sistemi Kurularak Saksılar İçerisine Ekilmiş Vaziyette (8) kök Skunk Bitkisi, (544) gram Kubar Esrar Maddesi, (2) adet Hassas Terazi, (1) adet Dijital Termometre, (1) adet Ruhsatsız Tabanca, Tabancaya ait Şarjör ve (48) adet Tabanca Fişeği, (1) adet Ruhsatsız Av Tüfeği ve Tüfeğe ait (46) adet Av Tüfeği Kartuşu ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs gözaltına alınmış ve hakkında adli işlem başlatılmış.

Adana İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada;

''Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir'' denildi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.