ÇUKUROVA HABER AJANSI

Ceyhan’ın modern semt pazarı yenilendi

Bölge

CEYHAN Belediyesi, Modernevler Mahallesi’nde 2 bin 500 metrekare alana sahip pazar yeri yenilendi. Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in de katıldığı çalışma kapsamında yaklaşık 12 bin kişilik nüfusa sahip toplam 4 mahallelinin alışveriş yaptığı ve aynı zamanda ilçede pazar günü kurulan tek semt pazarına 20 tontan fazla asfalt döküldü.
Semt pazarında bulunan tuvaleti onaran, pazarın etrafını çevreleyen duvarları boyayan Ceyhan Belediyesi, pazarcıların gölgelik ve çadırlar için kullandığı direkleri yenileyen, su giderlerini de onardı. Pazar esnafını ve vatandaşları sıcak havada toz topraktan, soğuk havalarda yağmur ve çamurdan, su birikintilerinden, bozuk yollardan kurtardıklarını ifade eden Başkan Hülya Erdem, “Pazarcı esnaf ve mahallelilerin talebi doğrultusunda pazar yerimizi mahallenin adı gibi modern bir hale getirdik. Ekiplerimiz gece-gündüz demeden 6 günlük süre içerisinde çalışmalarını tamamladı. Pazarcılarımıza, kadınlarımıza söz verdik ve bu sözümüzü yerine getirdik. Ceyhan halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Başkan Erdem’e teşekkür eden Modernevler Mahalle Muhtarı Ziya Fidan da, “Mahallemizin pazar yerinde çok kötü bir asfalt vardı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Mahallemizin adı gibi modern bir asfalt yaptı” diye konuştu. ()

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.