ÇUKUROVA HABER AJANSI

GASBETTİKLERİ ARACIN ŞOFÖRÜNÜ ÖLDÜRÜP GÖMMÜŞLER

ASAYİŞ

2 kişi ortak arkadaşlarının arabasını gasp etmek isterken öldürdüler

ADANA'da, Nadir Ç. (35) ve Gürcan K. (36), otomobilini gasbetmek istedikleri arkadaşları Rekan Çetindağ'ı (29) direnince öldürüp ormana gömdü. Nadir Ç., Gürcan K. ve aracı parçalamak için anlaştıkları 4 kişi gözaltına alındı. Cinayeti, çapraz sorguda itiraf eden Nadir Ç. ve Gürcan K. tutuklandı. Çetindağ'ın cesedi, polisin kazı çalışmasıyla gömüldüğü yerden çıkarıldı.

İTİRAF ETTİLER

Emniyete götürülen şüphelilerin parmak izlerinin, araçtan alınan örneklerle eşleştiği tespit edildi. Şüphelilerden Nadir Ç. ve Gürcan K. çapraz sorguda, Çetindağ'ı Sarıçam ilçesi Karaömerli Mahallesi’ndeki ormana götürüp tabancayla öldürdüklerini, sonra da toprağa gömüp kaçtıklarını itiraf etti. Nadir Ç. ve Gürcan K.'nin, Çetindağ'ın otomobilini gasbetmek istedikleri, direnince de öldürüp gömdükleri ve aracı parçalara ayırıp satmak için arkadaşlarıyla bağlantıya geçtikleri de tespit edildi.


TUTUKLANDILAR

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nadir Ç. ve Gürcan K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğer 4 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.